Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit301g63kcal9.9g5.7g0g7.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit376g64kcal6g8.3g0.8g7.1g
Voi 68g491kcal0.8g0.3g55g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g84g236kcal16g0g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1706kcal65.4g28.6g148.6g29.2g
Valittu annoskoko828g853kcal32.7g14.3g74.3g14.6g
Annoskoko puolitettuna414g427kcal16.4g7.2g37.2g7.3g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584