Jauhelihapiirakka

Paista sipuli ja jauheliha.

Painele taikina vuokaan ja esipaista 200 c n 10 min. lisää täytteet ja takaisin uuniin n.20-25 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Marika83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rukiinen piirakkataikina (Pirkka)800g3200kcal39.2g296g200g30.4g
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Jauheliha naudan paisti, paistettu600g1104kcal178.2g0g42.6g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)200g140kcal22g5g3g0g
Mozzarella, Euroshopper200g500kcal36.6g3g38g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%400g480kcal11.6g18g40g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Aromisuola (5g)10g5.6kcal0.1g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g11758kcal634.2g668.8g708.2g75.6g
Valittu annoskoko2710g5879kcal317.1g334.4g354.1g37.8g
Annoskoko puolitettuna1355g2940kcal158.6g167.2g177.1g18.9g
Arvot/100g100g217kcal11.7g12.3g13.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137828