Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 421g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.351g1227kcal46.6g238.3g8.4g13.3g
Kuivahiiva, annos 11g7g25kcal3.2g2.8g0.4g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g210g673kcal37.9g90.4g17.9g37.9g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g14g104kcal0g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g4057kcal175.4g663g76.4g102.4g
Valittu annoskoko1008g2029kcal87.7g331.5g38.2g51.2g
Annoskoko puolitettuna504g1014kcal43.9g165.8g19.1g25.6g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893