Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.38g131kcal5g25.5g0.9g1.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g23g72kcal4.1g9.7g1.9g4.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g435kcal18.8g71g8g11g
Valittu annoskoko108g217kcal9.4g35.5g4g5.5g
Annoskoko puolitettuna54g109kcal4.7g17.8g2g2.8g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.8g3.7g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893