Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.401g1402kcal53.3g272.4g9.6g15.2g
Kuivahiiva, annos 11g8g29kcal3.6g3.2g0.5g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g240g769kcal43.3g103.3g20.4g43.3g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g16g119kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g4637kcal200.4g757.8g87.2g117g
Valittu annoskoko1152g2318kcal100.2g378.9g43.6g58.5g
Annoskoko puolitettuna576g1159kcal50.1g189.5g21.8g29.3g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893