Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.44g153kcal5.8g29.8g1.1g1.7g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.2kcal0.4g0.4g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g26g84kcal4.7g11.3g2.2g4.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g507kcal21.8g83g9.6g12.8g
Valittu annoskoko126g254kcal10.9g41.5g4.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna63g127kcal5.5g20.8g2.4g3.2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893