Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 541g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.451g1577kcal59.9g306.4g10.8g17.1g
Kuivahiiva, annos 11g9g32kcal4.1g3.6g0.5g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g270g865kcal48.7g116.3g23g48.7g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g18g133kcal0g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g5216kcal225.4g852.6g98.2g131.6g
Valittu annoskoko1296g2608kcal112.7g426.3g49.1g65.8g
Annoskoko puolitettuna648g1304kcal56.4g213.2g24.6g32.9g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893