Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.50g175kcal6.7g34g1.2g1.9g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.6kcal0.5g0.4g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g30g96kcal5.4g12.9g2.6g5.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g579kcal25.2g94.6g11g14.6g
Valittu annoskoko144g290kcal12.6g47.3g5.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna72g145kcal6.3g23.7g2.8g3.7g
Arvot/100g100g201kcal8.8g32.8g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893