Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.501g1752kcal66.6g340.5g12g19g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g300g961kcal54.1g129.2g25.5g54.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g20g148kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5796kcal250.4g947.4g109g146.2g
Valittu annoskoko1440g2898kcal125.2g473.7g54.5g73.1g
Annoskoko puolitettuna720g1449kcal62.6g236.9g27.3g36.6g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893