Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.56g197kcal7.5g38.3g1.4g2.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g4.1kcal0.5g0.5g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g34g108kcal6.1g14.5g2.9g6.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g652kcal28.2g106.6g12.4g16.4g
Valittu annoskoko162g326kcal14.1g53.3g6.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna81g163kcal7.1g26.7g3.1g4.1g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893