Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.601g2103kcal79.9g408.6g14.4g22.8g
Kuivahiiva, annos 11g12g43kcal5.4g4.8g0.7g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g361g1154kcal64.9g155g30.6g64.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g24g178kcal0g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g6955kcal300.4g1136.8g130.8g175.4g
Valittu annoskoko1728g3478kcal150.2g568.4g65.4g87.7g
Annoskoko puolitettuna864g1739kcal75.1g284.2g32.7g43.9g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893