Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 841g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.701g2453kcal93.2g476.7g16.8g26.6g
Kuivahiiva, annos 11g14g51kcal6.3g5.6g0.8g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g421g1346kcal75.7g180.9g35.7g75.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g28g208kcal0g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g8115kcal350.4g1326.4g152.6g204.6g
Valittu annoskoko2016g4057kcal175.2g663.2g76.3g102.3g
Annoskoko puolitettuna1008g2029kcal87.6g331.6g38.2g51.2g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893