Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.88g307kcal11.7g59.6g2.1g3.3g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.3kcal0.8g0.7g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g53g168kcal9.5g22.6g4.5g9.5g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1014kcal44g165.8g19.2g25.6g
Valittu annoskoko252g507kcal22g82.9g9.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna126g254kcal11g41.5g4.8g6.4g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893