Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1082g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.901g3154kcal119.9g612.9g21.6g34.2g
Kuivahiiva, annos 11g18g65kcal8.1g7.2g1.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g541g1730kcal97.3g232.5g46g97.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g36g267kcal0g0g29.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g10433kcal450.6g1705.2g196.6g263g
Valittu annoskoko2592g5217kcal225.3g852.6g98.3g131.5g
Annoskoko puolitettuna1296g2608kcal112.7g426.3g49.2g65.8g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893