Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1000g3500kcal133g680g24g38g
Kuivahiiva, annos 11g20g72kcal9g8g1.2g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g600g1920kcal108g258g51g108g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g40g296kcal0g0g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5752g11576kcal500g1892g218g292g
Valittu annoskoko2876g5788kcal250g946g109g146g
Annoskoko puolitettuna1438g2894kcal125g473g54.5g73g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893