Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.113g394kcal15g76.6g2.7g4.3g
Kuivahiiva, annos 11g2.3g8.1kcal1g0.9g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g68g216kcal12.2g29.1g5.7g12.2g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4.5g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1304kcal56.4g213.2g24.4g33g
Valittu annoskoko324g652kcal28.2g106.6g12.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna162g326kcal14.1g53.3g6.1g8.3g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893