Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1202g4206kcal159.8g817.1g28.8g45.7g
Kuivahiiva, annos 11g24g87kcal10.8g9.6g1.4g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g721g2307kcal129.8g310g61.3g129.8g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g48g356kcal0g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g13910kcal600.8g2273.4g261.8g351g
Valittu annoskoko3456g6955kcal300.4g1136.7g130.9g175.5g
Annoskoko puolitettuna1728g3478kcal150.2g568.4g65.5g87.8g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893