Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.19g66kcal2.5g12.8g0.5g0.7g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g11g36kcal2g4.8g1g2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g218kcal9.4g35.6g4.2g5.4g
Valittu annoskoko54g109kcal4.7g17.8g2.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna27g54kcal2.4g8.9g1.1g1.4g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.9g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893