Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2000g7000kcal266g1360g48g76g
Kuivahiiva, annos 11g40g144kcal18g16g2.4g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g1200g3840kcal216g516g102g216g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g80g592kcal0g0g65.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11504g23152kcal1000g3784g436g584g
Valittu annoskoko5752g11576kcal500g1892g218g292g
Annoskoko puolitettuna2876g5788kcal250g946g109g146g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893