Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.225g789kcal30g153.2g5.4g8.6g
Kuivahiiva, annos 11g4.5g16kcal2g1.8g0.3g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g135g433kcal24.3g58.1g11.5g24.3g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g9g67kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g2608kcal112.6g426.2g49.2g65.8g
Valittu annoskoko648g1304kcal56.3g213.1g24.6g32.9g
Annoskoko puolitettuna324g652kcal28.2g106.6g12.3g16.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893