Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.300g1052kcal40g204.3g7.2g11.4g
Kuivahiiva, annos 11g6g22kcal2.7g2.4g0.4g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g180g577kcal32.4g77.5g15.3g32.4g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g12g89kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3478kcal150.2g568.4g65.6g87.6g
Valittu annoskoko864g1739kcal75.1g284.2g32.8g43.8g
Annoskoko puolitettuna432g869kcal37.6g142.1g16.4g21.9g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893