Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.31g110kcal4.2g21.3g0.8g1.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g19g60kcal3.4g8.1g1.6g3.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g362kcal15.8g59.4g6.8g9.2g
Valittu annoskoko90g181kcal7.9g29.7g3.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna45g91kcal4g14.9g1.7g2.3g
Arvot/100g100g201kcal8.8g33g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893