Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit500g110kcal8.5g15.5g1g11g
Voi vähäsuolainen 52g377kcal0.6g0.2g42.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g128g358kcal24.3g0g28.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1691kcal66.8g31.4g143g22g
Valittu annoskoko690g846kcal33.4g15.7g71.5g11g
Annoskoko puolitettuna345g423kcal16.7g7.9g35.8g5.5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.3g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137907