Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit501g110kcal8.5g15.5g1g11g
Voi vähäsuolainen 52g378kcal0.6g0.2g42.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g128g359kcal24.4g0g28.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g1696kcal67g31.4g143.2g22g
Valittu annoskoko692g848kcal33.5g15.7g71.6g11g
Annoskoko puolitettuna346g424kcal16.8g7.9g35.8g5.5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.3g10.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137907