Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5g18kcal2.3g2g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 200g276kcal37.5g0g14g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g150g255kcal12.7g14.2g16.5g0.4g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ananas, omassa liemessään 30g16kcal0.2g3.4g0g0.4g
Meetvursti 30g127kcal6.6g0.2g11.3g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 100g390kcal24g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g3680kcal202.6g290.6g184.8g21.4g
Valittu annoskoko1020g1840kcal101.3g145.3g92.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna510g920kcal50.7g72.7g46.2g5.4g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.2g9.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113