Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g3kcal0.4g0.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 33g46kcal6.2g0g2.3g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g25g43kcal2.1g2.4g2.7g0.1g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ananas, omassa liemessään 5g2.6kcal0g0.6g0g0.1g
Meetvursti 5g21kcal1.1g0g1.9g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 17g65kcal4g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g613kcal33.8g48.6g30.8g3.6g
Valittu annoskoko170g307kcal16.9g24.3g15.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g153kcal8.5g12.2g7.7g0.9g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.3g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113