Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.5g9kcal1.1g1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 100g138kcal18.7g0g7g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g75g128kcal6.4g7.1g8.2g0.2g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ananas, omassa liemessään 15g7.8kcal0.1g1.7g0g0.2g
Meetvursti 15g64kcal3.3g0.1g5.6g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 50g195kcal12g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1840kcal101.4g145.4g92.4g10.6g
Valittu annoskoko510g920kcal50.7g72.7g46.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna255g460kcal25.4g36.4g23.1g2.7g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.3g9.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113