Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g3.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.8g2.3g0g0g
Tomaatti, tuore188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Sieni tatti, hapero 113g31kcal2.1g3.3g0.6g2.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g75g8.3kcal0.6g1.2g0.1g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g607kcal17.4g57.8g33.8g20.2g
Valittu annoskoko1464g304kcal8.7g28.9g16.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna732g152kcal4.4g14.5g8.5g5.1g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711