Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30g30kcal2.3g5.1g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Tomaatti, tuore250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Sieni tatti, hapero 150g42kcal2.7g4.4g0.8g2.9g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g810kcal22.8g77g45g27.2g
Valittu annoskoko1952g405kcal11.4g38.5g22.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna976g202kcal5.7g19.3g11.3g6.8g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711