Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)38g38kcal2.8g6.4g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Selleri, annos 50g125g18kcal1.3g3.8g0g0g
Tomaatti, tuore313g64kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Sieni tatti, hapero 188g52kcal3.4g5.4g0.9g3.6g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g125g14kcal1g2g0.1g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g1012kcal28.4g96.4g55.8g33.8g
Valittu annoskoko2440g506kcal14.2g48.2g27.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna1220g253kcal7.1g24.1g14g8.5g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711