Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)45g45kcal3.4g7.7g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Tomaatti, tuore375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Sieni tatti, hapero 225g62kcal4.1g6.5g1.1g4.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g150g17kcal1.2g2.4g0.2g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g1215kcal34.6g115.6g67.2g40.6g
Valittu annoskoko2928g607kcal17.3g57.8g33.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna1464g304kcal8.7g28.9g16.8g10.2g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711