Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1752g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)53g53kcal3.9g8.9g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g263g74kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Selleri, annos 50g175g25kcal1.8g5.3g0g0g
Tomaatti, tuore438g89kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Sieni tatti, hapero 263g73kcal4.8g7.6g1.3g5g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g175g19kcal1.4g2.8g0.2g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g1417kcal40g134.6g78.4g47.2g
Valittu annoskoko3416g709kcal20g67.3g39.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna1708g354kcal10g33.7g19.6g11.8g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711