Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)60g60kcal4.5g10.2g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Tomaatti, tuore500g102kcal3g19g1.5g7g
Sieni tatti, hapero 300g83kcal5.5g8.7g1.5g5.7g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g200g22kcal1.6g3.2g0.2g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g1618kcal45.6g154g89.4g54g
Valittu annoskoko3900g809kcal22.8g77g44.7g27g
Annoskoko puolitettuna1950g405kcal11.4g38.5g22.4g13.5g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711