Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2252g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)68g68kcal5.1g11.5g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g338g95kcal2g20.1g0.7g8.4g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.3g6.8g0g0g
Tomaatti, tuore563g114kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Sieni tatti, hapero 338g93kcal6.2g9.8g1.7g6.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g225g25kcal1.8g3.6g0.2g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8784g1822kcal51.4g173.4g100.6g60.6g
Valittu annoskoko4392g911kcal25.7g86.7g50.3g30.3g
Annoskoko puolitettuna2196g456kcal12.9g43.4g25.2g15.2g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711