Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.5g7.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.3g0.8g0g0g
Tomaatti, tuore63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Sieni tatti, hapero 38g10kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g25g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g203kcal5.8g19.4g11.2g6.8g
Valittu annoskoko488g101kcal2.9g9.7g5.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna244g51kcal1.5g4.9g2.8g1.7g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711