Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2503g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)75g75kcal5.6g12.8g0.4g1.6g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Selleri, annos 50g250g35kcal2.5g7.5g0g0g
Tomaatti, tuore626g127kcal3.8g23.8g1.9g8.8g
Sieni tatti, hapero 375g104kcal6.9g10.9g1.9g7.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g250g28kcal2g4g0.3g0g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g2025kcal57.4g192.6g112.4g67.6g
Valittu annoskoko4880g1012kcal28.7g96.3g56.2g33.8g
Annoskoko puolitettuna2440g506kcal14.4g48.2g28.1g16.9g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711