Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15g15kcal1.1g2.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Tomaatti, tuore125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Sieni tatti, hapero 75g21kcal1.4g2.2g0.4g1.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g50g5.5kcal0.4g0.8g0.1g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g404kcal11.6g38.4g22.6g13.4g
Valittu annoskoko975g202kcal5.8g19.2g11.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna488g101kcal2.9g9.6g5.7g3.4g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711