Kreikkalainen kalavuoka

Tän ei ole tarkoitus olla mikään Pirkka-mainos, mut nää tuotteet nyt vaan sattuu olemaan Pirkkaa :)

3 pkt Pirkka kahden kalan kuutiota pakasteena
300 g tuoretta tai pakaste parsakaalia
1 prk Pirkka fetajuustokuutiota öljyssä (öljy valutettu pois)
2 prk Valio ruokakerma 5%

aurinkokuivattuja tomaatteja
mustia oliiveja

tuore parsakaali kannattaa esikypsentää keittämällä ensin, samalla voi pelkät kalakuutiot laittaa lämpenevään uuniin sulamaan.

Kun parsakaali on kypsentynyt sopivaksi, niin lisätään muut aineet vuokaan ja kypsennetään n. 200 asteisessa uunissa n. 35 min tai niin kauan että pinta on kauniin ruskea.

Tarjoillaan täysjyväriisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Elviira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1123g1123kcal213.4g0g24.7g0g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)468g1264kcal84.3g9.4g98.3g0g
Parsakaali, tuore, 257g375g112kcal17.2g7.5g1.1g6g
Ruokakerma Valio 5%499g300kcal6g14g25g0g
Aurinkokuivatut tomaatit ilman öljyä62g113kcal1.7g7.5g4.4g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)62g74kcal0.6g2.7g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g5973kcal646.4g82.2g323.2g12g
Valittu annoskoko2590g2986kcal323.2g41.1g161.6g6g
Annoskoko puolitettuna1295g1493kcal161.6g20.6g80.8g3g
Arvot/100g100g115kcal12.5g1.6g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138905