Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali360g76kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 320g728kcal60.8g0g54.4g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2104g1710kcal133.8g42.2g110.8g21.8g
Valittu annoskoko1052g855kcal66.9g21.1g55.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna526g428kcal33.5g10.6g27.7g5.5g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704