Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g910kcal76g0g68g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2630g2137kcal167.4g52.8g138.6g27g
Valittu annoskoko1315g1069kcal83.7g26.4g69.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna658g534kcal41.9g13.2g34.7g6.8g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704