Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali540g114kcal6.5g18.4g1.1g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.6g0.2g2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 480g1092kcal91.2g0g81.6g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3156g2564kcal200.8g63.2g166.6g32.8g
Valittu annoskoko1578g1282kcal100.4g31.6g83.3g16.4g
Annoskoko puolitettuna789g641kcal50.2g15.8g41.7g8.2g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704