Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali720g152kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g104g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 640g1456kcal121.6g0g108.8g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4208g3420kcal267.6g84.4g221.8g43.6g
Valittu annoskoko2104g1710kcal133.8g42.2g110.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna1052g855kcal66.9g21.1g55.5g10.9g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704