Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1080g228kcal13g36.7g2.2g22.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 960g2184kcal182.4g0g163.2g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g5130kcal401.6g126.6g332.8g65.4g
Valittu annoskoko3156g2565kcal200.8g63.3g166.4g32.7g
Annoskoko puolitettuna1578g1282kcal100.4g31.7g83.2g16.4g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704