Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1440g304kcal17.3g49g2.9g30.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g208g58kcal1.2g12.4g0.4g5.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1280g2912kcal243.2g0g217.6g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8416g6839kcal535.4g168.8g443.8g87.2g
Valittu annoskoko4208g3420kcal267.7g84.4g221.9g43.6g
Annoskoko puolitettuna2104g1710kcal133.9g42.2g111g21.8g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704