Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1620g342kcal19.4g55.1g3.2g34g
Porkkana, keskikokoinen 65g234g66kcal1.4g13.9g0.5g5.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1440g3276kcal273.6g0g244.8g0g
Sipuli 540g163kcal6.7g25.9g1.1g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9468g7694kcal602.2g189.8g499.2g98.2g
Valittu annoskoko4734g3847kcal301.1g94.9g249.6g49.1g
Annoskoko puolitettuna2367g1924kcal150.6g47.5g124.8g24.6g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704