Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 160g364kcal30.4g0g27.2g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1052g855kcal67g21g55.6g11g
Valittu annoskoko526g427kcal33.5g10.5g27.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna263g214kcal16.8g5.3g13.9g2.8g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704