Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1800g380kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1600g3641kcal304g0g272g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10520g8549kcal669.4g211g554.6g109g
Valittu annoskoko5260g4275kcal334.7g105.5g277.3g54.5g
Annoskoko puolitettuna2630g2137kcal167.4g52.8g138.7g27.3g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704