Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)24g56kcal2.7g0.1g4.7g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 30g49kcal8.4g0g1.7g0g
Lihapullat saarioinen10g24kcal1.5g0.9g1.5g0.2g
Hapankaali 50g14kcal0.5g2.2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.2kcal0.1g1.3g0g0.6g
Pekoni, paistettu 10g52kcal1.6g0g5.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g425kcal31g12.8g26.4g6g
Valittu annoskoko200g212kcal15.5g6.4g13.2g3g
Annoskoko puolitettuna100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351