Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)36g84kcal4.1g0.2g7g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 45g73kcal12.6g0g2.5g0g
Lihapullat saarioinen15g36kcal2.3g1.4g2.3g0.3g
Hapankaali 75g21kcal0.8g3.2g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Pekoni, paistettu 15g77kcal2.5g0g7.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g637kcal47g19.4g39.6g8.6g
Valittu annoskoko300g318kcal23.5g9.7g19.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna150g159kcal11.8g4.9g9.9g2.2g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351