Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)72g168kcal8.1g0.4g14g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 90g147kcal25.2g0g5g0g
Lihapullat saarioinen30g72kcal4.5g2.8g4.5g0.6g
Hapankaali 150g42kcal1.6g6.5g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g3.9g0.1g1.7g
Pekoni, paistettu 30g155kcal4.9g0g15.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1273kcal93.4g38.6g78.8g17.6g
Valittu annoskoko600g637kcal46.7g19.3g39.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna300g318kcal23.4g9.7g19.7g4.4g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351